Образец - Барање

Почитувани,

Образецот за

- Барање доставување на информации за обработка на лични податоци,

- Барање за запирање на обработка на лични податоци,

- Барање за дополна, измена или бришење на информации.

Можете да ги симнете на следните линкови:

https://cutt.ly/1Wq7L2E

http://cutt.ly/eWq7Mps

За нас

Купи ВИТАМИНИ е Е-Продавница за продажба на витамини, минерали и суплементи во исхраната.

Производите кои се предмет на понуда се со потекло од Европската унија.

Контакт

  • +389 2 55 129 66
  • info@kupivitamini.mk

Facebook

Kupi Vitamini © 2024. UKION SHOPS