Упатства за најчесто поставувани прашања (FAQ) - Како да...

Поради ограничени ресурси на нашата страна, на кликнување на линковите подолу ќе бидете пренасочени кон страната на Youtube и нашиот профил каде ќе може да ги прегледате видео презентациите за најчесто поставуваните прашања околу нашата интернет страна.

https://youtu.be/-oNLTQWHamQ - Како да се регистрирам и нарачам на вашиот сајт ?

https://youtu.be/6Y1sSfylgLk - Како да се пријавам или одјавам од електронскиот билтен ?

https://youtu.be/3xl7_HKF1Tg - Како да рекламирам купен производ ?
 

Сите права на субјектот за заштита на личните податоци се согласно одредбите на членовите 9 и 16 од Законот за заштита на личните податоци и одредбите од Правилникот за безбедност на обработката на личните податоци.

За нас

Купи ВИТАМИНИ е Е-Продавница за продажба на витамини, минерали и суплементи во исхраната.

Производите кои се предмет на понуда се со потекло од Европската унија.

Контакт

  • +389 2 55 129 66
  • info@kupivitamini.mk

Facebook

Kupi Vitamini © 2024. UKION SHOPS