Информации за испорака

Информации за испорака:

Почитувани корисници на нашиот сервис и услуги.

Испораката од нашата канцеларија до Вас се врши од 24 до 48 часа од моментот на плаќање и регистрација на Вашата нарачка во нашиот систем.

Пратката се превзема и се доставува директно на вашата адреса наведена во нарачката од страна на компанија-доставувач со која Купи Витамини има склучено Договор за соработка за испорака на пакети.

Рокот на испорака можно е да се пролонгира поради виша сила која е вон доменот на контрола на  до Купи Витамини и компанијата-доставувач на пратката (вонредни состојби со редуцирани и ограничени периоди на движење, природни непогоди, несреќи и др.).

Цената на испорака е во зависност од тежината и мерките на производот и истата ви е доставена на преглед при потврдување и плаќање на вашата нарачка.

За нарачките со вредност помала од 900 денари, се наплаќа поштарина од 130 денари. За нарачки со вредност поголема од 901 денар, испораката е бесплатна.

 

За нас

Купи ВИТАМИНИ е Е-Продавница за продажба на витамини, минерали и суплементи во исхраната.

Производите кои се предмет на понуда се со потекло од Европската унија.

Контакт

  • +389 2 55 129 66
  • info@kupivitamini.mk

Facebook

Kupi Vitamini © 2024. UKION SHOPS